Front Page I
[layerslider_vc id=”1″]

Viata este mai frumoasa cand ai un mic ajutor la pedalat!

Bicicletele electrice – prietenoase cu mediul

Materialele din care sunt construite bicicletele electrice dau posibilitatea unei folosinte indelungate a produsului, iar emisiile sunt zero.

Grija in asamblarea produselor si atentia deosebita data ergonomicitatii folosirii bicicletelor electrice fac din acestea un aliat de nadejde in drumul cotidian.

Performanta ridicata

Bicicleta electrica poate fi folosita intreg anul calendaristic.

Bateriile construite cu grija pentru detaliu dau posibilitatea folosirii unui singur set de baterii cel putin 3 ani, in conditii normale de exploatare. Tehnologiile noi ce permit echiparea bicicletelor cu acumulatori Li-Ion dau o perioada de circa 5 ani de utilizare in bune conditiuni a bicicletei electrice echipate cu acest tip de bateriii.

Putere si libertate de miscare

Prin constructia bicicletei electrice se adduce un plus de putere si astfel se ofera o mai mare libertate de miscare in aer liber.

Autonomia bicicletelor electrice incepe de la 30 km si ajunge la 100 km cu o singura incarcare. Dupa incarcarea bateriei ciclul se repeta, si iar, si iar…

Sectiune pentru dealeri

[vc_mega_header title=”Aici te poti loga daca esti dealer” separator=”100″]
[vc_new_button text=”Click pe buton” link=”https://www.ztechbike.ro/wp-admin” type=”primary” size=”medium” styles=”margin-right:10px”]

Vezi doar ce te intereseaza - CATEGORII DE PRODUSE

[vc_multi_slider orderby=”rand”]