About Us

Despre noi

Compania Z Tech Bike activează pe piaţa românească de mai bine de 7 ani, în prima fază am comercializat accesorii auto, mai apoi, din 2011 la sediul nostru central din Budapesta au ajuns şi bicicletele electrice.

Dupa o perioadă de tatonare, in 2012 am decis intrarea şi pe piaţa românească a acestor produse revoluţionare in domeniu.

Pe lângă birourile deschise deja în România şi Polonia, avem o activitate plină de succes pe pieţe din Italia, Germania, Cehia, Slovacia, urmând ca în scurt timp, prin participările la târgurile internaţionale în domeniu, să ne extindem activitatea şi pe alte pieţe din Comunitatea Europeană şi nu numai.

În depozitul principal din Budapesta avem o gamă diversificată de zeci de mii de produse, de la accesoriile auto până la accesoriile şi piesele de schimb pentru bicicletele electrice, cu care stăm la dispoziţia comercianţilor, partenerilor de afaceri, tuturor celor interesaţi de produsele noastre.

Cu o experienţă de mai bine de 15 ani în producerea şi comercializarea articolelor ce provin din Estul Îndepărtat, putem considera că suntem o garanţie a calităţii şi seriozităţii în domeniu.

Pentru noi, ÎNTOTDEAUNA calitatea primează!

Produsele noastre sunt verificate riguros şi corespund normelor de introducere pe piaţă, având toate certificatele şi autorizaţiile necesare pentru acest scop.

[vc_cube_widget post_type=”team” columns=”4″ thumbnail=”square” gapvertical=”20″]

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *