About Us

Despre noi

Compania Z Tech Bike activează pe piaţa românească de mai bine de 7 ani, în prima fază am comercializat accesorii auto, mai apoi, din 2011 la sediul nostru central din Budapesta au ajuns şi bicicletele electrice.

Dupa o perioadă de tatonare, in 2012 am decis intrarea şi pe piaţa românească a acestor produse revoluţionare in domeniu.

Pe lângă birourile deschise deja în România şi Polonia, avem o activitate plină de succes pe pieţe din Italia, Germania, Cehia, Slovacia, urmând ca în scurt timp, prin participările la târgurile internaţionale în domeniu, să ne extindem activitatea şi pe alte pieţe din Comunitatea Europeană şi nu numai.

În depozitul principal din Budapesta avem o gamă diversificată de zeci de mii de produse, de la accesoriile auto până la accesoriile şi piesele de schimb pentru bicicletele electrice, cu care stăm la dispoziţia comercianţilor, partenerilor de afaceri, tuturor celor interesaţi de produsele noastre.

Cu o experienţă de mai bine de 15 ani în producerea şi comercializarea articolelor ce provin din Estul Îndepărtat, putem considera că suntem o garanţie a calităţii şi seriozităţii în domeniu.

Pentru noi, ÎNTOTDEAUNA calitatea primează!

Produsele noastre sunt verificate riguros şi corespund normelor de introducere pe piaţă, având toate certificatele şi autorizaţiile necesare pentru acest scop.

[vc_cube_widget post_type=”team” columns=”4″ thumbnail=”square” gapvertical=”20″]

  • Buna ziua,

   Pentru a achzitiona in rate, va rugam sa va adresati unuia dintre distribuitorii nostri care va ofera aceasta posibilitate.

   Daca imi veti comunica de unde sunteti, voi putea mai usor sa va directionez catre unul din resellerii nostri.

   Multumesc,
   Petre Rotar
   Director

  • Buna ziua,

   Cateva scurte intrebari:
   1. De unde sunteti?
   2. Care sunt modalitatile prin care doriti sa promovati produsele noastre?
   3. Care este forma de colaborare pe care doriti sa i avem?

   Multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra,
   Petre Rotar
   Director

 • Va rog să-mi spuneți eu fiind din Iași , unde pot face service în garanție și postgarantie , ce panta poate urca și dacă tricoklul se poate livra cu baterii li-ion , cât ar costa , bateriile se pot scoate ușor pentru sezonul de iarna ? , ultima întrebare este despre încărcător daca este automat și se inchide singur la încărcarea bateriei , are protecție sau este un simplu încărcător , daca se poate vedea expus și chiar incercat la sediul dmv. un Nr de telefon nu ar fi rau să-mi dați , al meu este 07456660804Mulțumesc !

  • Buna ziua,

   Despre ce triciclu doriti sa puneti aceste intrebari?

   Va pot raspunde cu drag daca ma sunati la 0722-438879.

   Multumesc,

  • Buna ziua,

   Nu aveti nevoie de permis, acest vehicul este limitat la 25Km/h.

   Acest aspect este valabil in Romania.

   Multumesc,

 • Salutare , am achizitionat si eu un scurer Ztech si as vrea sa i fac o revizie ? A inceput sa se auda ceva pe la el , unde pot sa fac o revizie ?

14 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *